Slider otherpages

  • prirodni potencijali

  • Bogato kulturno-historijsko naslijeđe

Error: Only up to 6 widgets are supported in this layout. If you need more add your own layout.

Općinski načelnik održao sastanak sa predstavnicima Sindikata

Datum: 29.12.2018. 12:27

Općinski načelnik Sead Džafić održao je danas sastanak sa predstavnicima Sindikata organizacije državnih službenika i namještenika Općine Kalesija.

Na sastanku je bilo riječi o aktivnostima koje su provedene u 2018.godini, ali i aktivnostima koje se planiraju realizirati u  narednoj godini, kao i saradnji sa predstavnicima radnika.

Prema riječima predsjednika Sindikata organizacije državnih službenika i namještenika Općine  Kalesija, Selima Bećića oni do sada imaju dobru saradnju sa općinskim načelnikom i želja mu je da tako bude i u narednoj godini.

Zaista je lijepo kada je odem na sastanak Kantonalne organizacije gdje dobijamo pohvale za naš rad i našu saradnju sa općinskim načelnikom, istakao je Bećić.

Općinski načelnik Sead Džafić zahvalio se predstavnicima Sindikata za dosadašnju saradnju i obećao je da će i dalje biti tu za sve radnike kako bi radili u što boljim uslovima i kako bi završavali poslove da građani budu zadovoljni.

Ja nikada neću uskratiti nijedno pravo radniku koje mu pripada po zakonu i tako će uvijek biti, kazao je načelnik prisutnima.

Error: Only up to 6 widgets are supported in this layout. If you need more add your own layout.

Kalesija u brojkama

Kalesija u brojkama

Općina Kalesija je smještena u Tuzlanskom kantonu u sjeveroistočnoj Bosni i Hercegovini, omeđena općinama Tuzla, Živinice, Sapna (FBiH), te opštinama Šekovići, Zvornik i Lopare (RS)

201

km2 Površina

36748

Stanovnika

22

Mjesne zajednice

Google map