Slider otherpages

  • prirodni potencijali

  • Bogato kulturno-historijsko naslijeđe

Error: Only up to 6 widgets are supported in this layout. If you need more add your own layout.

Općinski načelnik Službi za komunalne poslove i civilnu zaštitu na korištenje predao novi traktor

Datum: 12.02.2019. 15:50

Općinski  načelnik Sead Džafić danas je u Službu za komunalne poslove i civilnu zaštitu predao na korištenje novi traktor koji je kupljen sredstvima iz budžeta Općine Kalesija.

U kampanji koju sam vodio za mjesto načelnika obećao sam da ću sve učiniti da Službu za komunalne poslove i civilnu zaštitu opremimo mašinama kako bi u zimskom periodu mogli da odgovore na vrijeme i očiste lokalne puteve i pomognu našim građanima, to obećanje i ispunjavam, rekao je općinski  načelnik Sead Džafić.

Šef u Službi za komunalne poslove i civilnu zaštitu Hazim Halilović ističe da će traktor u narednim danima biti stavljen na raspolaganje i čišćenje lokalnih puteva. Hvala načelniku koji ulaže u opremanje Službe.

Prema riječima načelnika Seada Džafića u zimskom periodu traktor će se koristiti za čišćenje lokalnih puteva, a u ljetnom periodu za čišćenje granja i niskog rastinja uz lokalne puteve kao i kanala.

Error: Only up to 6 widgets are supported in this layout. If you need more add your own layout.

Kalesija u brojkama

Kalesija u brojkama

Općina Kalesija je smještena u Tuzlanskom kantonu u sjeveroistočnoj Bosni i Hercegovini, omeđena općinama Tuzla, Živinice, Sapna (FBiH), te opštinama Šekovići, Zvornik i Lopare (RS)

201

km2 Površina

36748

Stanovnika

22

Mjesne zajednice

Google map