Slider otherpages

  • prirodni potencijali

  • Bogato kulturno-historijsko naslijeđe

Error: Only up to 6 widgets are supported in this layout. If you need more add your own layout.

Predstavnici JP “Vodovod i kanalizacija” Kalesija općinskom načelniku uručili zahvalnicu

Datum: 29.12.2018. 16:24

Direktor JP “Vodovod i kanalizacija” Kalesija Sabahudin Sakić i član Upravnog odbora Mirza Osmanović koji je ujedno i predsjednik Sindikata danas su općinskom načelniku Seadu Džafiću uručili zahvalnicu kao znak zahvalnosti za doprinos u radu i razvoju preduzeća.

Mi smo zaista prezadovoljni onim što načelnik radi kako bi naše preduzeće uspješno poslovalo. Ova godina je jedna od uspješniji za naše preduzeće jer smo proširili vodovodnu mrežu u mnogim naseljima, a dobili smo na korištenje novu zgradu, a sve zahvaljujući upravo općinskom načelniku Seadu Džafiću, kazao je direktor JP “Vodovod i kanalizacija” Sabahudin Sakić.

On ističe da je za sve projekte imao podršku načelnika te se nada da će 2019.godina biti još uspješnija jer će se kopanjem novih bunara dobiti dodatne količine vode kako bi se izbjegle redukcije i nestašica vode.

Error: Only up to 6 widgets are supported in this layout. If you need more add your own layout.

Kalesija u brojkama

Kalesija u brojkama

Općina Kalesija je smještena u Tuzlanskom kantonu u sjeveroistočnoj Bosni i Hercegovini, omeđena općinama Tuzla, Živinice, Sapna (FBiH), te opštinama Šekovići, Zvornik i Lopare (RS)

201

km2 Površina

36748

Stanovnika

22

Mjesne zajednice

Google map