Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Općinski načelnik održao sastanak sa predstavnicima Sindikata

Općinski načelnik Sead Džafić održao je danas sastanak sa predstavnicima Sindikata organizacije državnih službenika i namještenika Općine Kalesija.

Na sastanku je bilo riječi o aktivnostima koje su provedene u 2018.godini, ali i aktivnostima koje se planiraju realizirati u  narednoj godini, kao i saradnji sa predstavnicima radnika.

Prema riječima predsjednika Sindikata organizacije državnih službenika i namještenika Općine  Kalesija, Selima Bećića oni do sada imaju dobru saradnju sa općinskim načelnikom i želja mu je da tako bude i u narednoj godini.

Zaista je lijepo kada je odem na sastanak Kantonalne organizacije gdje dobijamo pohvale za naš rad i našu saradnju sa općinskim načelnikom, istakao je Bećić.

Općinski načelnik Sead Džafić zahvalio se predstavnicima Sindikata za dosadašnju saradnju i obećao je da će i dalje biti tu za sve radnike kako bi radili u što boljim uslovima i kako bi završavali poslove da građani budu zadovoljni.

Ja nikada neću uskratiti nijedno pravo radniku koje mu pripada po zakonu i tako će uvijek biti, kazao je načelnik prisutnima.