Upriličen bajramski prijem za predstavnike Medžlisa IZ Kalesija i predstavnike političkih stranaka i partija

Ljepša i bolja Kalesije je ono što bi nas trebalo ujediniti da to zajedno postignemo i da pomognemo našim građanima, poruka je koju je općinski načelnik Sead Džafić uputio na bajramskom prijemu koji je organizovan za predstavnike Medžlisa IZ Kalesija ze predstavnike političkih stranaka i partija, kao i za predsjednike Klubova vijećnika.

Načelnik Džafić je kazao da se sve političke stranke trebaju ujediniti na svim nivoima i na taj način pomoći Kalesiji i projekte koji su za dobrobit lokalne zajednice.

Prijemu su prisustvovali predstavnici Medžlisa IZ Kalesija Nevres Fatić i Suad Tabalović, povjerenik PDA i poslanik u Skupštini TK Fetah Hujdur, predsjednik SBiH Esad Čanić, predsjednik Kluba A SDA Sejfo Trgovčević, predsjednik Kluba samostalnih vijećnika Elvir Brkić, predsjednik Nezavisne liste Edis Mešić kao i zamjenik predsjednika Kluba vijećnika SDP-a Armin Karić, te savjetnik općinskog načelnika Fikret Suljkanović.

Uz kahvu i baklavu, načelnik je prisutne upoznao i sa projektima koji su aktuelni u našoj općini i čija realizacija se očekuje u narednom periodu, a obećao je i predstavnicima Medžlisa IZ Kalesija da će u svim projektima imati njegovu podršku.