Slider otherpages

  • prirodni potencijali

  • Bogato kulturno-historijsko naslijeđe

Error: Only up to 6 widgets are supported in this layout. If you need more add your own layout.

Ko pokušava da zaustavi pozitivne stvari u Kalesiji?

Datum: 9.06.2017. 16:23

Nepoznati počinici ili više njih proteklih dana su pokušali da izvrše začepljenje odvoda kod podvožnjaka nedaleko od Gradske dvorane, čime bi u slučaju kiše opet došlo do prekida putne komunikacije između administrativnog centra i naselja Zelina, Jelovo Brdo i Gojčin.

Podsjećanja radi, Općinski načelnik Sead Džafić je sa nadležnim službama uspio da riješi dugogodišnji problem sa izlijevanjem vode na ovoj dionici puta, što očito nekima smeta, pa na ovaj način žele da ponovno ovaj put stave van funkcije, čime bi primorali mještane pomenutih naselja da koriste obilaznice, što bi im donijelo dodatne troškove i probleme.

Načelnik Sead Džafić je o svemu ovome upoznao i pripadnike PS Kalesija koji rade na otkrivanju počinilaca ovog krivičnig djela.

Od građana naše Kalesije tražimo da nam pomognu u otkrivanju počinioca te da ovakve i slične pojave obavezno prijave PS Kalesija.

Mi ćemo ustrajati u namjeri da Kalesiju izgradimo i da napravimo bolje mjesto za život svih nas, te ovakvi pokušaji pojedinaca ili grupa da nas uspore, neće uspjeti.

Kalesija u brojkama

Kalesija u brojkama

Općina Kalesija je smještena u Tuzlanskom kantonu u sjeveroistočnoj Bosni i Hercegovini, omeđena općinama Tuzla, Živinice, Sapna (FBiH), te opštinama Šekovići, Zvornik i Lopare (RS)

201

km2 Površina

36748

Stanovnika

22

Mjesne zajednice

Google map