Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Kompanija Bingo podijelila 85 paketa za članove udruženja “Osmijeh nade”

Kompanija “Bingo” danas je za 85 članova Udruženja koje okuplja djecu sa posebnim potrebama “Osmijeh nade” u Kalesiji uručila poklon pakete u povodu Nove godine.

Podjeli paketa prisustvovao je i općinski načelnik Sead Džafić koji je vlasnika ove kompanije upoznao sa postojanjem ovakvog jednog udruženja u našoj općini.

Senad Džambić vlasnik Binga je još jednom pokazao koliko humano srce ima i ja mu se zahvaljujem za osmijehe koje je danas izmamio na lice ovih mališana, kazao je načelnik Sead Džafić.

Glasnogovornica ove kompanije Tatjana Paunovsi istakla je da će Bingo i narednih godina pomagati rad ovog udruženja kao i mnogih drugih u cijeloj BiH.

Amira Halilović dopredsjednica Udruženja “Osmijeh nade” zahvalila se vlasniku kompanije Bingo koji je uljepšao novogodišnje dane članovima udruženja te je pozvala i druge da slijede primjer čovjeka koji pomaže i koji čini dobra djela.

Ona se zahvalila i načelniku Seadu Džafiću koji je u 2018.godini obećao da će iznaći i adekvatnije prostorije za rad “Osmijeha nade”.

Nakon podjele paketa uslijedilo je druženje članova ovog udruženja.