Upriličen prijem za pomoćnike, pravobranioca, sekretara vijeća, direktore javnih ustanova i preduzeća, predsjednicu suda i komandira PS

U povodu Bajrama, načelnik Kalesije Sead Džafić danas je upriličio prijem za pomoćnike, sekretara OV Kalesija Hajrudina Huseinovića, pravobranioca, te za direktore javnih ustanova i preduzeća kao i za predsjednicu Općinskog suda Draženu Pejanović te komandira PU Kalesija Vahidina Omerbegovića.

Načelnik Kalesije na prijemu je kazao da je Kalesiji sada potrebno zajednišvo i da je sretan jer se o našoj općini počinje pričati u pozitivnom smislu.

“Životna želja mi je da Kalesija dobije kanalizacionu mrežu i da uredimo korito rijeke Spreče kako bi naši sugrađani mogli da zasiju Sprečanska polja bez straha od poplava. Želim da zajedno sa vama napravim bolju Kalesiju za život naše djece i unučadi”, rekao je Džafić.

Da su ovakvi susreti i prijemi potrebni i da su pozitivni potvrdio je to i direktor BKC-a “Alija Izetbegović” Fahrudin Sinanović koji se zahvalio načelniku na svemu što čini za našu općinu istakavši da je Bajram prilika da se ljudi druže, da razmjenjuju mišljenja i da naprave pomake ka naprijed.