Načelnik Sead Džafić primio predstavnike mještana naselja Babajići

Načelnik Kalesije Sead Džafić razgovarao je danas sa predstavnicima mještana naselja Babajići, a tema je bila izgradnja vodovoda u ovom naselju.

Načelnik Džafić je sa mještanima razgovarao o radovima na izgradnji vodovodne mreže, o onome što je do sada urađeno, ali i o planovima za budućnost.

“Nama je prioritet sada voda, želimo da se to završi. Čuli smo da je načelnik urgirao da se neke stvari pokrenu sa “mrtve” tačke i hvala mu na tome. Sada je evo obećao da ćemo vodu dobiti čim prije i da će radovi biti okončani, što nam je potvrdio i direktor JP Vodovod i kanalizacija Senaid Sinanović”, rekao je Fikret Babajić predsjednik Građevinskog odbora za izgradnju vode.

Načelnik je zamolio mještane Babajića da budu strpljivi jer JP “Vodovod i kanalizacija” čini sve da radovi što prije budu završeni i da se oko 70 domaćinstava priključi na vodovodnu mrežu.

Sastanku su prisustvovali Senaid Sinanović direktor JP “Vodovod i kanalizacija”, Jasmin Musić kao član Građevinskog odbora za izgradnju vodovoda u Babajićima te Senad Šmigalović vijećnik Stranke demokratske akcije u OV Kalesija koji se također zahvalio načelniku za sve što čini kada je u pitanju bolji život naših građana.